کرمان

پنجشنبه 17 تیر 1400

بیش از یکصد بسته غذایی در نقاط حاشیه شهر کرمان توزیع شد

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کرمان از توزیع بیش از یکصد بسته غذایی با همکاری و مشارکت اعضای کانون جوانان خواهران و خانه هلال ماه بنی هاشم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان؛ هادی سلطانی بیان کرد: اشاعه فعالیت های عام المنفعه و بشردوستانه در حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه به کمک و حمایت خیرین و مردم نیاز دارد تا بتوانیم محرومیت را در جامعه از بین ببریم.
وی با اشاره به توزیع 105 بسته غذایی در بین خانواده های نیازمند افزود: ارزش ریالی اقلام توزیع شده مبلغ 47 میلیون و 250 هزار تومان است.
وی با اشاره به همکاری و مشارکت خیرین در اجرای برنامه های خیرخواهانه و عام المنفعه خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر حلقه واصل بین نیاز نیازمندان و توان توانمندان است و اعتماد مردم به هلال احمر و داوطلبان این جمعیت در انجام فعالیت های بشردوستانه به صورت جمعی و مشارکت خوب خیرین در این امر خداپسندانه از ارزش والایی برخوردار است.
سلطانی تصریح کرد: خیرین و نیک اندیشان جهت همراهی جمعیت هلال احمر برای کمک به نیازمندان می توانند از طریق واریز وجه نقد به شماره حساب 5294949404 نزد بانک ملت با عنوان خیرین با نیت خاص در این امر خداپسندانه مشارکت کنند.

فاطمه پاک سرشت
تهیه کننده:

فاطمه پاک سرشت

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *