کرمان

چهارشنبه 20 مرداد 1400
توسط امدادهوایی کرمان محقق شد:

امدادرسانی و انتقال مصدوم از ارتفاعات 3500 متری کوه های گل افشان یزد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از امدادرسانی و انتقال جوان 24ساله در ارتفاع 3500 متری در کوه های گل افشان یزد توسط تیم امدادهوایی هلال احمر کرمان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان؛ رضا فلاح گفت: بنا به اعلام جمعیت هلال احمر استان یزد مبنی بر سقوط و مصدومیت جوان 24 ساله در کوه های گل افشان این استان، بلافاصله تیم امدادونجات جمعیت هلال احمر کرمان توسط بالگرد به منطقه حادثه اعزام شد.

وی با اشاره به اینکه 2 سورتی پرواز در این عملیات صورت گرفته است، افزود: نجاتگران هلال احمر کرمان در ساعت 16:45 دقیقه به محل حادثه اعزام شدند و در ساعت 18:50 مصدوم را به بیمارستان شهید صدوقی یزد انتقال و به کادر درمانی تحویل دادند.

وی خاطرنشان کرد: این جوان 24ساله در اثر سقوط از ارتفاع دچار شکستگی در ناحیه دست، پا و خونریزی داخلی شده است.

کلمات کلیدی
فاطمه پاک سرشت
تهیه کننده:

فاطمه پاک سرشت

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *