شعار سال
EN

امروز : 06 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1403/08/10 - 23:58
  • تعداد بازدید : 5
  • تعداد بازدیدکننده : 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل سازمان مدیریت و برنامه ریزی کرمان:

داوطلبان هلال احمر؛ مهم ترین سرمایه اجتماعی

محمدرضا وحیدی مدیرکل سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان در حاشیه بازدید از مراکز درمانی، دارویی و امدادی هلال احمر سیرجان گفت: نیروهای داوطلب این نهاد ملی و بین المللی بزرگترین و مهم ترین سرمایه اجتماعی محسوب می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان‌؛ وحیدی در نشست صمیمی‌با مدیرعامل و جمعی از اعضای هیات مدیره و شورای معاونین جمعیت هلال احمر استان کرمان گفت: بزرگترین حُسن و سرمایه اجتماعی برای هلال احمر حضور و مشارکت داوطلبان به عنوان مهم ترین سرمایه اجتماعی است و هیچ نهادی مانند هلال احمر چنین ظرفیتی ندارد.


وی افزود: افرادی که به جمعیت هلال احمر مراجعه می‌کنند قطعا در تنگنای خاصی قرار گرفته اند که به خدمات شما امیدوارند.


وی با اشاره به تقویت پیشبرد اهداف این نهاد عام المنفعه و بشردوستانه افزود: امدادگران ایثارگری که در پایگاه‌های امدادونجات به مردم خدمت می‌کنند، این خدمات باعث رضایت مندی مردم از دولت و نظام می‌شود.


وی با اشاره به عدم استفاده بهینه از امکانات موجود در سوق دادن جوانان به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در مساجد خاطرنشان کرد: ورود آموزش های همگانی جمعیت هلال احمر در کانون‌های مساجد یکی از ضروری ترین مباحثی است که باید پیگیری شود.


وی تصریح کرد: فعالیت های آموزشی، فرهنگی، عام المنفعه و بشردوستانه هلال احمر در مساجد باعث جلوگیری از آسیب های اجتماعی خواهد شد.


وی با تاکید بر فعال‌ شدن مساجد در موارد مذکور یادآور شد: با فراهم شدن زمینه ارائه خدمات و فعالیت جمعیت هلال احمر در مساجد، این موضوع مهم فرهنگ سازی خواهد شد.


تخصیص 10 میلیارد تومان برای تکمیل انبار امدادی و پشتیبانی هلال احمر سیرجان


وحیدی در ادامه گفت: برای تکمیل بخشی از پروژه عمرانی پایگاه امدادی پشتیبانی هلال احمر در شهرستان سیرجان که در غرب استان به عنوان بزرگترین مجموعه امدادرسانی به شهرستان‌ها و استان‌های همجوار در حال احداث است، مبلغ ١٠ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و سطح استان بودجه تخصیص داده خواهد شد.


وی همچنین به اهمیت فعالیت و احداث پایگاه‌های امدادونجات در جاده‌های پرخطر افزود: مجتمع های رفاهی بین راهی در سطح استان نیز مکان‌های مناسبی برای احداث پایگاه‌ها با هدف امدادرسانی سریع و به موقع به حادثه دیدگان و مسافرین است.


لازم به ذکر است نماینده مردم سیرجان و بردسیر و هیات مدیره جمعیت هلال احمر استان کرمان نیز در بازدیدهای مذکور مدیرکل سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان را همراهی کردند

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 163430
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
صفحات مجازی