شعار سال
EN

امروز : 06 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1404/02/05 - 08:28
  • تعداد بازدید : 6
  • تعداد بازدیدکننده : 6
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

درخشش رباتیک کاران هلال‌احمر کرمان در مسابقات ربوکاپ آزاد ایران

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان از کسب مقام‌های برتر توسط تیم‌ رباتیک دانش‌آموزی این جمعیت در نوزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان؛ رضا فلاح بیان کرد: چهار تیم دانش‌آموزی هلال احمر از کانون رباتیک کرمان و آموزشگاه رفسنجان ربات، در مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران شرکت کردند.


وی افزود: رباتیک کاران در این مسابقات مقام‌های سوم و چهارم لیگ شبیه‌ساز فوتبالیست و همچنین عنوان بهترین ارائه را کسب کردند. 


فلاح در ادامه با اشاره به برنامه ریزی جمعیت هلال احمر در خصوص شناسایی ظرفیت‌های علمی نسل نوجوان و جوان خاطرنشان کرد: در استان کرمان با رویکردی حمایتی، همواره پشتیبان استعدادهای خلاق و نوآور اعضای کانون‌های دانش آموزی در همه عرصه‌ها هستیم. 


 لازم به ذکر است این رقابت‌ها از ۳۱ فروردین ماه لغایت ۲ اردیبهشت ماه جاری در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شده است.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 172546
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
صفحات مجازی