کرمان
امروز سه شنبه  ۲۲ مهر ۱۴۰۴

توزیع 70 بسته غذایی توسط خانه هلال مجتمع فناوران صنعت بردسیر

رییس جمعیت هلال احمر شهرستان بردسیر از توزیع 70 بسته غذایی در بین خانواده های نیازمند و ایتام توسط خانه هلال مجتمع فناوران صنعت (کارخانه لاستیک) بردسیر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان؛ حسین نامجو با بیان این خبر گفت: با همت و مشارکت اعضای داوطلب خانه هلال مجتمع فناوران صنعت (کارخانه لاستیک) بردسیر 70 بسته غذایی تهیه و در بین خانواده‌های نیازمند توزیع شد.

وی هدف از اجرای این طرح را  ترویج فرهنگ احسان، نیکوکاری و کمک به اقشار ضعیف جامعه عنوان کرد و افزود: ارزش ریالی بسته‌های توزیع شده 30 میلیون تومان است.

نامجو با اشاره به بهره مندی 280 نیازمند از اجرای این برنامه خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر همواره قدردان نیکوکاران، اعضای داوطلب و خیرانی است که همیشه یاریگر این نهاد مردمی‌برای کمک به نیازمندان است.

 

تصاویر

مشاهده ۴۱
/
۱۴۰۰/۰۴/۱۲- ۱۴:۲۷
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است