کرمان
امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

مانور تصادفات جاده ای در بم برگزار شد

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بم از برگزاری مانور امدادونجات در تصادفات جاده ای با هدف حفظ آمادگی و انسجام ستاد حوادث خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان؛ احمد سیدی بیان کرد: این مانور با هدف ارتقاء آمادگی در حوادث و تصادفات جاده ای، افزایش سرعت عمل و حفظ انسجام ادارات عضو ستاد حوادث و سنجش میزان کارایی واحدهای عملیاتی در شرایط اضطراری و بحران برگزار شد.

وی ادامه داد: این مانور با حضور تیم های امدادونجات جمعیت هلال احمر،آتشنشانی، اورژانس۱۱۵، پلیس راه، اداره راه در محل جاده ی دولت آباد شهرستان بم برگزار و درقالب سناریو آیتم های مدیریت صحنه، رهاسازی،تثبیت و انتقال مصدوم به پایان رسید.

سیدی با اشاره به سناریوی مانور فرضی واژگونی خودرو حامل اتباع خارجی با ۱۶ مصدوم و فوتی افزود: متاسفانه سالانه در جاده ی غیراستاندارد روستای دولت آباد شاهد واژگونی خودروهای قاچاق انسان و سوخت هستیم که باعث تلفات جانی زیادی می‌شود و به همین دلیل این مانور در این محل برگزار شده است.

تصاویر

مشاهده ۳۶
/
۱۴۰۰/۰۶/۲۸- ۰۸:۲۵
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است