کرمان
امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

بسته خبری/ توزیع 2500 پرس غذای گرم در شهرهای ماهان و راین

به مناسبت ماه رمضان قریب به 2500 پرس غذای گرم در شهرهای ماهان و راین در بین روزه داران نیازمند و ایتام توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان؛ به مناسبت ماه رمضان قریب به 2500 پرس غذای گرم در شهرهای ماهان و راین در بین روزه داران نیازمند و ایتام به ارزش ریالی 80 میلیون تومان توزیع شد.

توزیع 2000 پرس غذای گرم در ماهان

مسئول دفتر نمایندگی هلال احمر ماهان از توزیع 2000 پرس غذای گرم در قالب اجرای طرح ملی هلال رحمت به مناسبت ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این برنامه با همکاری و مشارکت کمیته امداد (ره) و مجمع خیرین شهر ماهان برگزار شد.

علیرضا معین الدینی با اشاره به توزیع غذاهای نذری در بین افراد نیازمند افزود: ارزش ریالی غذاهای توزیع شده 50 میلیون تومان است.

توزیع بیش از۴۷۰ بسته افطاری ساده در بین نیازمندان راین

 مسئول دفتر نمایندگی هلال احمر راین بیان کرد: به منظور همدلی با خانواده‌های نیازمند و اقشار آسیب پذیر جامعه و در مسیر تحقق برنامه‌های خیرخواهانه جمعیت هلال احمر، با همت گروه جهادی شهید حاج یونس زنگی آبادی بیش از 470 بسته افطاری ساده در بین نیازمندان و ایتام سطح شهر راین توزیع شد.

وی با اشاره به همکاری اعضای جوانان در این برنامه افزود: ارزش ریالی بسته‌های غذایی توزیع شده بیش از 30 میلیون تومان است.

 

 

مشاهده ۴۰
/
۱۴۰۱/۰۲/۱۲- ۰۹:۴۳
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است