کرمان
امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

بهره وری 11 هزار نفر از خدمات هلال احمر کرمان در ماه رمضان

رییس جمعیت هلال احمر شهرستان کرمان از بهره وری 11 هزار نفر از خدمات معیشتی، امدادی و عام المنفعه این جمعیت در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان؛ هادی سلطانی بیان کرد: همزمان با ماه مبارک رمضان خدمات معیشتی، امدادی و عام المنفعه به 11 هزار نفر در شهر کرمان ارائه شده است.

وی با اشاره به توزیع 560 بسته معیشتی در قالب طرح همای رحمت به خانواده‌های نیازمند افزود: این بسته‌ها توسط خانه هلال لاستیک بارز، ماه بنی‌هاشم و واحد داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان توزیع شد که 2 هزار و 240 نفر بهره مند شدند.

سلطانی خاطرنشان کرد: 7 هزار و 900 خوراک غذای گرم در قالب سفره‌های مهربانی توسط خانه‌های هلال لاستیک بارز و ماه بنی‌هاشم در بین نیازمندان توزیع شده است.

وی با اشاره به توزیع گوشت بین نیازمندان تصریح کرد: هم چنین یکصد کیلوگرم مرغ گرم نیز توسط خانه هلال محی آباد در بین نیازمندان توزیع شد.

سلطانی با اشاره به اهدای 33 هزار و 750 سی سی خون توسط خانه هلال زنگی آباد در ماه مبارک رمضان تصریح کرد: بیش از 500 نفر در ایام شب های قدر با آموزه‌های امداد و کمک های اولیه توسط خانه‌های هلال سرآسیاب، چترود و ماه بنی‌هاشم آشنا شدند.

این مقام مسئول با اشاره به پوشش امدادی شب های قدر و روز قدس گفت: یکصد نفر از خدمات امدادی جمعیت هلال احمر شهرستان کرمان نیز در این ایام بهره مند شدند.

مشاهده ۱۴۹
/
۱۴۰۲/۰۲/۰۲- ۱۲:۵۱
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه