کرمان
امروز چهارشنبه  ۱۵ بهمن ۱۴۰۴

خدمات گسترده هلال احمر کرمان به اتباع خارجی

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمان با حضور در مجتمع بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر شهید مغفوری، ارائه خدمات گسترده این مرکز را بی نظیر اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان؛ صبح امروز مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمان به منظور آشنایی با نحوه خدمات مختلف حوزه بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر و با هدف تسهیل در روند ارائه خدمات به مهاجران و پناهندگان از بخش های مختلف مجتمع توانبخشی شهید مغفوری بازدید کرد.

خضری پور در حاشیه این بازدید بیان کرد: تا کنون تصور نمی‌کردم چنین مجموعه‌ای با خدمات گسترده و متنوع در حوزه بهداشت، درمان، توانبخشی و دندانپزشکی در جمعیت هلال احمر وجود داشته باشد.

وی با تأکید بر اهمیت بهداشت و درمان به عنوان اولویت اصلی زندگی انسان، افزود: اداره کل اتباع در حال حاضر از کمک سازمان‌های بین‌المللی در حوزه آموزش و بهداشت و درمان بهره‌مند است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمان همچنین از برنامه‌های آتی خبر داد و گفت: در روزهای آینده، روسای سازمان‌هایی که با اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی همکاری می‌کنند، از بخش‌های مختلف بهداشت، درمان، توانبخشی و آموزش جمعیت هلال احمر بازدید خواهند کرد.

وی همچنین از امضای قرارداد و تفاهم‌نامه بین سازمان پزشکان بدون مرز و جمعیت هلال احمر خبر داد و تصریح کرد: این برنامه با هدف ارائه خدمات به اتباع خارجی بیمار در استان کرمان اجرا خواهد شد.

خضری پور در ادامه به تقویت تجهیزات مورد نیاز در حوزه توانبخشی جمعیت هلال احمر اشاره کرد و گفت: در این حوزه جمعیت هلال احمر را حمایت خواهیم کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نیازهای شدیدی در حوزه اتباع در بخش بهداشت، درمان و توانبخشی وجود دارد که با همکاری هلال احمر می‌توان خدمات درمانی به اتباع خارجی بیمار و دارای معلولیت ارائه کرد.

مشاهده ۲۷
/
۱۴۰۴/۱۰/۱۷- ۲۱:۵۶
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه